Информации во врска со iKnow системот

Се наоѓате на формата за најава на системот со студентски сервиси iKnow. Употребете го своето корисничко име и лозинка за да се најавите. Системот iKnow во почетната фаза е достапен за студентите и вработените на универзитетот „УНИВЕРЗИТЕТ ВО ТЕТОВО“ во Тетово.

Најава на iKnow системот
Внесете емаил адреса на која ќе добиете линк за промена на лозинката
 
Развиено од Неоком, правата припаѓаат на ДУТ, сите права се заштитени. Политика за приватност.